Wie zijn we?

Het Fan’s Team project heeft 2 fases gekend :
 
1/ Sinds 2014 « Fan’s Team Belgium » :
 Sinds jaar en dag fan van sport en tot de bevestiging gekomen dat in België enkel  de Rode Duivels voldoende aandacht in de media krijgen in vergelijking met andere disciplines, hebben we besloten om een Facebook pagina te creëren om alle Belgen, supporters en topsporters van alle Belgische ploegen  en sportdisciplines te verenigen. De sporters maar ook de wetenschappers, de kunstenaars, enz…
Om dit gevoel van trots weer te geven, heeft  Fan’s Team  een eerste collectie van polos « Zwart, Geel, Rood » gecreërd die een reëel success ontmoet heeft.
  
2/ Sinds 2016 « Fan’s Team Sportswear »:
 
Na dit success, werd dus besloten om een volledige sportswear collectie te creëren die verschilt van de bestaande « merchandising » producten door de subtiliteit van de nationale kleuren  details om de kleren  in het dagelijkse leven te kunnen dragen.

Voor België natuurlijk maar ook pas onlangs voor Italië en Frankrijk.
Het doel is een collectie te creëren voor elke natie!
Be Proud, Be Fashion, Be Fan’s Team,…
Fan’s Team zou de 1ste merk zijn die zou iedereen de mogelijkheid geven om zijn eigen nationale kleuren te dragen maar ook fashion blijven.

Een aantal bekende personen hebben al hun steun getoond : Jean-Michel Saive, Enzo Schifo, Jean-Claude Vandamme, John-John Dohmen, Joachim Gérard, Sara De Paduwa, Anne Ruwet, Sandrine Coreman, Adrien De Vyver, etc…
 
Het distributiesysteem via de verkoopspunten verkeert in moeilijkheden. Fan’s Team heeft dus een dubbel distributiesysteem ontwikkelt dat rekening houdt met de huidige trend :
-Online Verkoop
-Kortstondige verkooppunten.
 
Afspraak in onze rubriek « Onze verkoopdata » om alle informatie te krijgen over onze volgende data !
Om pratische informatie en promotie te krijgen, aarzel niet om u zich hier in te schrijven
 
Proud of Our Colors !